KOBİ’LER E-TİCARETE ARTIK HAZIR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KOBİ’LER E-TİCARETE ARTIK HAZIR

Haber Tarihi: 12.03.2018

FTSO tarafından düzenlenen KOBİ’ler İçin E-Ticaret ve İnternet Reklamcılığı Sertifika Programı başarıyla tamamlandı. Eğitime katılan 25 kişinin tamamı sertifika almaya hak kazandı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin, üyelerinin çalışanlarının ve bölge kamuoyunun kurumsal ve kişisel gelişimine katkı sunmak amacıyla eğitimler düzenlemeye devam ediyor. Üyelerinin gelişen teknolojiyi kullanarak pazarlama yöntemlerini geliştirmesi ve verim alabilmesi amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği E-Ticaret ve İnternet Reklamcılığı Sertifika Programı 5-11 Mart 2018 tarihlerinde 7 gün boyunca düzenlenerek tamamlandı. FTSO üyeleri, duyurusu yapıldığı ilk günden itibaren eğitime büyük ilgi gösterdi, kayıtlar kısa sürede doldu. Kayıt yaptıran FTSO üyeleri, 7 gün boyunca eğitime kesintisiz katılım sağladı. Eğitime ağırlıklı olarak emlak sektöründe faaliyet gösteren firmalar katıldı.

7 gün süren eğitimde internet reklamcılığı anlatıldı. Web sitelerinin internet üzerinden reklam ve satışa uygun olabilmesi için hangi özellikte olması gerektiği ve internet reklamları ile entegrasyonu aktarıldı. Facebook, Twitter, Youtube gibi yaygın sosyal mecraların kullanımı ve reklam verme yöntemlerinin yanı sıra mobil pazarlamaya da konular arasında yer verildi. Google reklamları ve Google Analytics sonuçlarının nasıl analiz edilmesi gerektiğine değinildi. Eğitim, alanında uzman Okan Dedeoğlu, Metehan Karataş ve Ekrem Kutsal tarafından verildi. Eğitim sonunda sertifika almaya hak kazanan katılımcılara sertifikaları düzenlenerek teslim edildi.