KOLAY İHRACAT PLATFORMU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KOLAY İHRACAT PLATFORMU

Haber Tarihi: 10.09.2020

Kolay İhracat Platformu, Ticaret Bakanlığı tarafından yurt dışı pazarlara girişte gereksinim duyulan, pazarlama stratejilerine yön veren bilgilerin tek kanaldan ihracatçıya ulaştırılması ve hedef pazar tespiti kapsamında destek mekanizması sunulması amacıyla hazırlanmıştır.

Kolay İhracat Platformu’nda ülkeler/ sektörler, pazar giriş haritası, akıllı ihracat robotu, dış ticaret mevzuatı modüllerinin yer aldığı ve bu modüller ile birçok verinin ihracatçıların kullanımına sunulduğu belirtilmiştir.

“Kolay İhracat Platformu” tüm kişi ve işletmelerin kullanımına açık olup E-Devlet aracılığı ile giriş yapılabilmektedir.

kolayihracat.gov.tr

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.