KORUMA KURULU OCAK AYI TOPLANTISI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KORUMA KURULU OCAK AYI TOPLANTISI

Haber Tarihi: 18.01.2017

Fethiye Koruma Kurulunun 2017 yılı Ocak ayı toplantısı, 18 Ocak 2017 tarihinde, Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Veli San’ın başkanlığında, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde yapıldı.

Fethiye Koruma Kurulu 2017 yılı ilk toplantısını 18 Ocak 2017 tarihinde yaptı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapılan toplantıya koruma kurulunun yeni üyesi kurum-kuruluş temsilcileri de katıldı. Kurulun yeni üyelerinin bilgilenmesi amacıyla,  koruma kurulunun amacı, yapısı ve mevcut durumuna ilişkin bilgiler verildi. Toplantının başkanlığını yapan Fethiye Cumhuriyet Başsavcısı Veli San, koruma kurulunun etkinliğini arttırmak amacıyla kurulun aylık yapılan toplantılarının her ay farklı bir kurum veya kuruluşun ev sahipliğinde yapılacağını ifade etti.