KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KOSGEB GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

Haber Tarihi: 01.06.2017

Fethiye ve Seydikemer’de sürdürüle­bilir girişimcilik ortamının alt yapısının hazırlanması için çalışan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasınca, yeni girişimcilerin finans kaynaklarına erişiminin kolaylaş­tırılması amacıyla düzenlenen 2 KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik eğitimi başarıyla tamamlandı.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından, yeni girişimcilerin ekonomiye katılımının sağ­lanması amacıyla KOSGEB Muğla Müdürlüğü iş birliği ile mayıs ayı içerisinde düzenlenen iki Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başarıyla tamamlandı.

10 ve 17 Mayıs tarihlerinde yapılan sı­navlara toplam 80 kişi katıldı. Sınav sonucun­da 60 kişi eğitim almaya hak kazandı. 15-18 Mayıs ve 22-15 Mayıs tarihleri arasında FTSO Hizmet Binasında Fethiye İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğre­tim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hakan Kiracı tarafından verilen eğitim 4 gün (32 saat) sürdü. Eğitime yeterli derecede devam etmeyen 3 kişi eğitimi tamamlayamazken 57 kişi eğitimi başarı ile ta­mamlayarak belge almaya hak kazandı.

Eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılar KOSGEB Girişimcilik Destek Programından ya­rarlanabilmek için ön koşul olan KOSGEB Uy­gulamalı Girişimcilik Eğitimi katılım belgesini almaya hak kazandılar. Başarılı katılımcılara katılım belgeleri FTSO tarafından organize edi­lecek olan Sertifika Töreni ile verilecek.