KOSGEB KOBİ DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KOSGEB KOBİ DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Haber Tarihi: 13.07.2020

TOBB tarafından Odamıza iletilen yazıda, ülkemizin ekonomik ve sosyal ihtiyaçlarının karşılanmasında KOBİ’lerin payını ve etkinliğini artırmak amacıyla kurulan KOSGEB’in, KOBİ’lere yönelik destek ve hibeleri hakkında 16 Temmuz 2020 Perşembe günü saat 16:00’da internet üzerinden bir bilgilendirme semineri gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

TOBB Başkanı Sn. Rifat Hisarcıklıoğlu ile KOSGEB Başkanı Sn. Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’un katılımı ile gerçekleştirilecek olan seminerde KOSGEB KOBİ destek ve hibeleri anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ’lerin konu hakkında soruları cevaplandırılacaktır.

KOSGEB KOBİ Destekleri Bilgilendirme Semineri (Webinar-internet üzerinden)

Program içeriği:

16:00-16:15 Açılış Konuşmaları

M. Rifat Hisarcıklıoğlu – TOBB Başkanı

Prof. Dr. Cevahir Uzkurt – KOSGEB Başkanı

16:15-17:00 KOSGEB KOBİ Destekleri Paneli

Cemil Arda Taşkıran – KOSGEB Teknoloji, Yenilik ve Yerlileştirme Dairesi Başkanı

(Stratejik Ürün Destek Programı, KOBİ Teknoyatırım Destek Programı

Selim Serkan Ercan – KOSGEB Proje Yönetimi Dairesi Başkanı

(İşbirliği Destek Programı, Yurt Dışı Pazar Destek Programı)

Mehmet Görkem Gürbüz – KOSGEB KOBİ Geliştirme Dairesi Başkanı

(İşletme Geliştirme Destek Programı)

17:00-17:15 Soru – Cevap

Seminere http://webinar.tobb.org.tr linkinden kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.

(Şifre: 028541) linkinden de katılabilirsiniz.

Üyelerimize katılım ücretsizdir.

Tüm üyelerimize duyurulur.