KOSGEB – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI (KOBİGEL) 2020 - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KOSGEB – KOBİ GELİŞİM DESTEK PROGRAMI (KOBİGEL) 2020

Haber Tarihi: 29.07.2020

Ülkemizin ulusal ve uluslararası hedefleri doğrultusunda,  KOBİ’lerin ekonomideki paylarının ve etkinliklerinin arttırılması, rekabet güçlerinin ve sağladıkları katma değerin yükseltilmesi amacıyla KOSGEB tarafından KOBİGEL- KOBİ Gelişim Destek Programı yürürlüğe konulmuştur.

Program kapsamında “İmalat Sanayinde Dijitalleşme” Temalı;

• 2020-01 Proje Teklif Çağrısı: “İmalat Sanayi sektöründe dijitalleşme sürecine katkı sağlayabilecek yerli teknoloji geliştirici KOBİ’lerin desteklenmesi”
  • 2020-02 Proje Teklif Çağrısı: “İmalat Sanayi sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’lerin üretim ve ilişkili iş süreçlerinde dijital teknolojilerden yararlanma düzeyinin arttırılması”

Teklif çağrıları yayınlanmıştır.

Proje Teklif Çağrısı kapsamında işletme başına 300.000TL’ye kadar geri ödemesiz, 700.000 TL’ye kadar geri ödemeli (teminat veya KGF kefaleti karşılığı) olmak üzere toplam 1.000.000 TL’ye kadar destek verilebilecektir. Başvurular online olarak yapılacak olup son başvuru tarihi 17 Eylül 2020’dir.

Proje Teklif Çağrıları başvuru koşulları ve detayları için ekleri inceleyebilir ya da

web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Tüm imalatçı üyelerimize duyurulur.

2020-01 Proje Teklif Cagrisi
2020-02 Proje Teklif Cagrisi