KOSGEB KOBİ Proje Destek Programı Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KOSGEB KOBİ Proje Destek Programı Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti

Haber Tarihi: 06.01.2012

KOBİ’lerin katma değer sağlayabilmeleri için üretim, pazarlama, ihracat v.b. faaliyetlerini geliştirerek ve projelerini hayat geçirerek, rekabet güçlerini, araştırma-geliştirme ve yenilik kapasitelerini artırmak ve girişimcilik kültürünü geliştirerek yeni iş fikrilerini ortaya çıkartmak amacıyla KOSGEB tarafından pek çok destek programı uygulanmaktadır.

KOSGEB tarafından KOBİ’lere sunulan Proje Destek Programı ile hem işletmelerin ihtiyaçlarına yönelik projelerinin desteklenmesi, hem de bölgesel kalkınmaya ve ülke ekonomisine fayda sağlanması amaçlanmaktadır. Destek programları ile işletmelerin projelerine yönelik giderleri belirli bir oranda geri ödemeli veya geri ödemesiz şekilde desteklenebilmektedir.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Muğla Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile  düzenlenen " KOBİ Proje Destek Programı " tanıtım toplantısı 06 Ocak 2012 Cuma günü odamızda gerçekleşti.

Toplantıya Fethiye TSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, KOSGEB Muğla Hizmet Merkezi Müdürü Uygar Köse, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Sinerji Odağı Temsilcisi Yüksel Kart ve FTSO üyeleri katılımda bulundular.

KOSGEB Muğla Hizmet Merkezi Müdürü Uygar Köse`nin sunumunu gerçekleştirdiği toplantıda; Yeni ekonomide “değişim`in önemi, Proje bazlı çalışmak ya da verimsiz olmak, KOBİ Proje Destek Programı kapsamı ve özellikleri, destekleme kapsamına alınacak bir proje hazırlamanın püf noktaları konularında katılımcılara bilgiler verildi.