KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BAŞLIYOR

Haber Tarihi: 16.07.2019

KOSGEB Yeni Girişimci Desteği başvurusu yapabilmek için;  İşinizi kurmadan önce Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi almış olmak gerekmektedir.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, girişimcilik kültürünün yaygınlaştırılması ve başarılı işletmelerin kurulması genel hedefine uygun olarak; girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve beceri sahibi olmaları, bu süreçte kendi rol ve sorumluluklarının farkına varmaları ve kendi iş fikirlerine yönelik iş planı hazırlayabilecek bilgi ve deneyim kazanmaları amacıyla ile paydaş kurum/kuruluşların işbirliği ile düzenlenmektedir.

Odamızda KOSGEB tarafından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi 30 Temmuz- 2 Ağustos 2019 tarihleri arasında düzenlenecektir.

Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri herkesin katılımına açık ve ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Girişimcilik Eğitimine katılmak için adayların, KOSGEB internet sitesi üzerinden e-devlet ile başvuru yapmaları gerekmektedir. https://www.kosgeb.gov.tr/site/tr/baglanti/ugeliste?IlID=48

EĞİTİM TARİHİ                    : 30 Temmuz- 2 Ağustos 2019 (4 gün)

EĞİTMEN                             : Doç. Dr. Hakan KİRACI

YER                                     : FTSO 2. Kat Toplantı Salonu