KUMLUCA TSO İLE ODAMIZ ARASINDA KIYASLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KUMLUCA TSO İLE ODAMIZ ARASINDA KIYASLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI

Haber Tarihi: 09.11.2017

ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve 10002 Müşteri Memnuniyeti Sistemini başarı ile uygulayan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası, arasında kıyaslama çalışması gerçekleştirildi.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası, 8 Kasım 2017 tarihinde kıyaslama çalışması yapmak amacıyla ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve 10002 Müşteri Memnuniyeti Sistemini başarı ile uygulayarak 365 Oda/Borsa içerisinde örnek çalışmalara imza atan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ziyarete, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Bayram Karagül, Genel Sekreteri Mesut Bakar, Oda Sicili Müdürü Recep Kösek, Ar-Ge Çalışanı ve Akreditasyon Sorumlusu Ebru Yılmaz katıldı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Günay Özütok, Genel Sekreter Füsun Şahin, Hukuk Müşaviri ve Genel Sekreter Yardımcısı Ezgi Kullukçu, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Deren Karasu, Ar-Ge Çalışanı Bora Türkoğlu’nun katılımı ile yapılan kıyaslama çalışmasında kalite prosedürleri ve dokümanları incelenerek karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bölgesel değerlerin korunması ve ekonomiye kazandırılması konusunda neler yapılabileceği ve FTSO’nun Güç Birliği şirketi ile ilgili projeleri hakkında bilgi paylaşıldı.

Bilginin paylaşıldıkça değerli olduğunu vurgulayan FTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Günay Özütok da bölge ekonomisinin kalkınması için yaptıkları çalışmaları diğer Oda ve Borsalar ile paylaşarak ülke geneline katkı sağladıklarını belirtti. Oda ve Borsa camiasının, toplumun önemli bir kesimini temsil ettiğinin altını çizen Özütok, “Bu camianın gelişmesi demek Türkiye’nin gelişmesi demek. Bölgemiz ve ülkemiz gelişimine katkı sağlamaktan gurur duyuyoruz” dedi.