KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Haber Tarihi: 11.10.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif ARICAN Kurban Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

FTSO Yöneyim Kurulu Başkanı Akif ARICAN mesajında, “Birey ve toplum yaşamında çok önemli bir yeri bulunan bayramlar, anlamına uygun biçimde yaşatılmalı, sevgi, saygı ve dostluk bağlarının güçlenmesi amacıyla en iyi biçimde değerlendirilmelidir. Bayramlar, dostluk, kardeşlik ve sosyal dayanışmanın en yoğun olarak yaşandığı özel ve önemli günlerdir. Böyle günleri çok iyi değerlendirip kırgınlıklar ve dargınlıklara son vermeliyiz. Bu anlamlı günler el ele verilerek yarınına güvenle bakan bir toplum olmamıza vesile olur. Bu duygu ve düşüncelerin en yoğun yaşandığı Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, bu güzel duyguların sadece bayramlarla sınırlı kalmaması, hayatımızın her döneminde bu düşüncelere bağlı olarak yaşamımızı devam ettirilmesi dileğiyle, Kurban Bayramı FTSO Üyelerine, Fethiye Halkına, ülkemize ve dünyada yaşayan tüm toplumlara İslam alemine huzur, barış ve mutluluklar getirmesini diliyorum” dedi.