KÜRECİ: “PROJELERİNİZİ YAKINDAN TAKİ EDİYORUZ” - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KÜRECİ: “PROJELERİNİZİ YAKINDAN TAKİ EDİYORUZ”

Haber Tarihi: 17.02.2015

AK Parti Muğla İl Başkanlığı, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu.

AK Parti İl Başkanlığına seçilen İhsan Küreci Fethiye’de görev yapan sivil toplum kuruluşları ve meslek kuruluşları ile tanışmak ve fikir alış-verişinde bulunmak için 13 Şubat Cuma günü Fethiye’deydi. Fethiye’deki ziyaretleri sıracında Küreci’ye, Başkan Vekili Ozan Balcı, İl Teşkilat Başkanı Osman Arslan, İl Kadın Kolları Başkanı Armağan Erol, İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Aykırı ve İlçe Yöneticileri eşlik etti.

Küreci, Fethiye’deki ziyaretleri kapsamında Fethiye Ticaret ve sanayi Odasını da ziyaret ederek FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ile görüştü. Küreci, Arıcan’dan FTSO’nun çalışmaları hakkında bilgi aldı. Arıcan, konuşmasında Fethiye’de turizmin 12 aya yayılması için yürütülen projeler hakkında bilgi verdi.

“Muğla İktidarın Gününü Hissetmeli”

AK Parti Muğla İl Başkanı İhsan Küreci, Arıcan’ın konuşmasının ardından yaptığı konuşmada FTSO’nun çalışmalarının bölge için çok önemli çalışmalar olduğunu belirtti. Fethiye için uzun vadeli projeler üretilmesi gerektiğini belirten Küreci, FTSO’nun bu konudaki çalışmalarını da yakından takip ettiklerini ifade etti. Küreci, “Sizin gibi bölge için çalışan insanlarla işbirliği yapmaktan mutluluk duyarız. Turizmdeki sıkıntıları Muğla’da çözmeye başlayacağız. Bizim amacımız proje üretmek değil; oda gibi pşroje üreten kurumlara sınırsız destek vermek ve kamuoyu oluşturmak. AK Parti olarak bizim kapımız size her zaman açık. Biz, Muğla ile ilgili tüm sıkıntıları başbakana iletmekle sorumluyuz.” dedi. Küreci, “Muğla iktidarın günü hissetmeli” sözlerini de konuşmasına ekledi.