KURSLAR DEVAM EDİYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KURSLAR DEVAM EDİYOR

Haber Tarihi: 01.03.2013

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ve İŞ-KUR ile ortaklaşa acılan UMEM’10 projesi kapsamında kurs programlarına devam ediliyor. 11 Şubat 2013’te acılan kurslardan sonra 27 Şubat 2013’te İş-kur personeli-FTSO personeli ve Fethiye Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi kurs öğretmeni ile yapılan kursiyer seçmelerinden sonra Reyon Görevlisi Kursu (152 saat) 1 Mart 2013 tarihinde Fethiye Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde 17 kursiyer ile eğitime başladı.

Eğitimin başında FTSO personeli İlkkan Büyüktahancı kurs boyunca kursiyerlere günlük 20 TL cep harcılığı ve sağlık sigortalarının İŞ-kur tarafından sağlanacağını ve eğitim sonunda staj eğitimine devam edilmesi halinde günlük 25 TL  cep harçlığı ve sağlık sigortalarının devam edeceğini kursiyerlere iletti. Ayrıca açılacak olan kurslarımız için kayıt yaptırmak isteyen issizlerin Odamıza müraccat etmeleri gerekmektedir. Detaylı bilgi için Odamızı 614 11 15(dahili 121) nolu telefondan aramaları gerekmektedir.