KURVAZİYER İÇİN DESTEK TURLARI KAYMAKAMLIK İLE DEVAM ETTİ. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

KURVAZİYER İÇİN DESTEK TURLARI KAYMAKAMLIK İLE DEVAM ETTİ.

Haber Tarihi: 15.08.2014

Fethiye’ye  kurvaziyer limanının kazandırılması için  yoğun   çalışmalar yapan Fethiye Meslek Kuruluşları Güç birliği üyeleri Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık’ı ziyaret ettiler. Güçbirliği heyeti adına dönem  başkanı Şaban Arıkan'nın şehir  dışında  olması  sebebi ile Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan tarafından kurvaziyer liman ile ilgili Kaymakam Çalık’a  gelişmeler  konusunda  bilgiler verilerek sonuç  raporu  sunuldu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan,14 meslek  kuruluşunun  Fethiye'nin  sorunlarına  çözüm  üretmek  için bir  araya  geldiğini belirterek bunun  içinde yoğun  mesai  harcadıklarını söyledi.  Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık'tan  yapılan  çalışmalar  için  destek  istedikten sonra,Meslek  kuruluşları Güçbirliği üyelerince  oluşturulan heyet  ile  Kruvaziyer  Limanının Fethiye'ye kazandırılması için yapılan çalışmaları anlatmak üzere Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Büyükşehir  Belediye Başkanı Osman Gürün'e yapılan ziyaretten  hususunda  bilgiler  verdi.

Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık ise konuşmasında,Kurvaziyer turizminin Fethiye'ye kazandırılması için  Meslek Kuruluşları Güçbirliği tarafından yapılan  çalışmaların  çok önemli olduğunu herkezin  bu konuya Fethiye'nin gelişimine  ortak  olmak  adına  destek vermesi gerektiğini belirtti.Fethiye  Kaymakamı Ekrem Çalık sözlerine'' Kruvaziyer limanı projesi hayata  geçirildiğinde Fethiye turizmine çok büyük katkılar sağlayacaktır.Sizlerin  bu durumu somut bilimsel  veriler ile rapor  haline getirmiş olmanız çok önemli bir durum.Kruvaziyer Limanının Fethiye turizmi için ciddi kazanç olacağını da bu şekilde ortaya koymuş durumdasınız.Yürümekte  olduğunuz bu yolda sizlerle  beraber olmaktan sizlerle  beraber hareket  etmekten  memnuniyet  duyacağım” dedi.