LETOON HASTANESİ’NDEN FTSO ÇALIŞANLARINA İNDİRİMLİ HİZMET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

LETOON HASTANESİ’NDEN FTSO ÇALIŞANLARINA İNDİRİMLİ HİZMET

Haber Tarihi: 27.06.2016

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ile LETOON Hastanesi arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokolle FTSO çalışanları Letoon Hastanesi sağlık hizmetlerinden indirimli yaralanabilecek.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası çalışanlarının Letoon Hastanesinden indirimli hizmet alması için FTSO ile Letoon Hastanesi arasında protokol imzalandı. 24 Haziran günü yapılan imza törenine FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir katıldı.

Kaliteli hizmet için sürekli geliştiklerini ifade eden Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aydemir, “Ekonomik anlamda elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Önemli olan hizmet anlamında iyi şeyler yapabilmektir. Hastanemiz tıbbi cihaz, ekipman, kadro ve kadro kalitesi olarak sürekli gelişmekte. Bunlar insan hayatına katkıdır çünkü bizim işimiz insan hayatı, insan sağlığıyla ilgili. İşimizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bugün burada imzaladığımız protokolle Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası çalışanlarına indirimli sağlık hizmeti vereceğiz. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasına da bu şekilde ufacık da olsa bir katkımız olmuşsa bundan duyduğumuz mutluluğu ifade etmek isterim.” dedi.

Katkılarından dolayı Hasan Aydemire teşekkür eden FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan şu sözleri kaydetti: “Letoon Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Beye teşekkür ediyorum. Kendisine Fethiye’ye yapmış olduğu hizmetlerden dolayı da ayrıca teşekkür ederim. Bizim oda personelimiz ve onların bakmakla yükümlü oldukları yakınları bu protokolle Letoon Hastanesinden indirimli hizmet alabilecek.”