MAĞAZACILIK EĞİTİMİ VERİLDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MAĞAZACILIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Haber Tarihi: 18.11.2013
16 Kasım 2013 tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından oda üyelerine ve şirket çalışanlarına yönelik düzenlenen Mağazacılık Eğitimi İzgören Akademi eğitmenlerinden Zeynep Ertürk tarafından verildi.

Söz konusu eğitim programı ile;”Mağazacılık nedir? Mağazacılıkta teknik detaylar” “Yeni Alışveriş Trendleri” “Görsel Düzenleme Uygulamaları” “Satış Danışmanının Temel Görevleri” “5 Altın Kural Uygulamaları” “İmaj Yönetimi” “Mağaza İçerisinde Etkin Beden Dili Kullanımı, Etkin Dinleme ve Konuşma” “Zor Müşterilerle Başa Çıkmak, Doğru soru-cevap teknikleri” “Ekip İçi Motivasyon sağlamak” konuları ele alınmıştır.
Ata Park Otel’de gerçekleştirilen Mağazacılık eğitiminde, mağaza yöneticisinin özellikleri, çalışanlarla doğru iletişim, motivasyon, geribildirim, mağaza yönetimi ve  liderlik konuları işlendi.

Perakende ticareti yapan firmalardan mağaza müdürlerinin, yöneticilerinin ve çalışanlarından 22 kişinin katıldığı ve Zeynep Ertürk tarafından sunulan eğitim ilgi ve beğeni ile izlendi.