Mağazacılık Yönetimi Eğitimi İçin Kayıtlarımız Başlamıştır-10.12.2011 - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Mağazacılık Yönetimi Eğitimi İçin Kayıtlarımız Başlamıştır-10.12.2011

Haber Tarihi: 07.09.2011

ETKİN MAĞAZA VE İNSAN YÖNETİMİ

SÜRE:                                    1 gün

EĞİTİM SAATİ:                    09:30 – 17:30

EĞİTİM TARİHİ:               10 ARALIK 2011 CUMARTESİ

SON BAŞVURU TARİHİ:    5 ARALIK 2011 PAZARTESİ

AMAÇ:

Bu eğitimin amacı, katılımcılara mağaza yönetimindeki temel becerileri öğretmek, ekip olarak çalışmanın taktiklerini vermek, mağazayı ve ekibini bir bütün olarak görmelerini sağlayarak etkin bir yönetimin gereklerini aktarmaktır.

İÇERİK:

¾      Yöneticiyi satış elemanından ayıran özellikler

¾      Mağazacılıkta lider ve yönetici kavramları

¾      Mağazada etkili yönetim tarzları

¾      Mağaza yöneticisinin doğru, hızlı, etkin karar alma süreci

¾      Çalışanlarla doğru iletişim

¾      Geribildirim

¾      Çalışanlarda başarı-motivasyon- etkin çalışma üçgenini doğru yönetmek

¾      Etkin ve başarılı çalışan için etkin yönetim

¾      Sürekli gelişim için sürekli eğitim

KATILIMCILAR BU EĞİTİM SONUNDA NELER KAZANACAKLAR:

¾    Mağazanın, sahanın etkin yönetimi için gerekli beceriler konusunda bilgi sahibi olacaklar.

¾    Lider yönetici olmanın ayrımını kavrayacaklar.

¾    Bir ekip yaratmanın, onları motive etmenin ve geliştirmenin önemini kavrayacaklar.

¾    Öğrendikleri tekniklerle ve kendi geliştirdikleri uygulamalarla daha canlı, hedeflere heyecanla koşan ve daha başarılı bir mağaza yaratma yolunda çaba gösterecekler.

KİMLER KATILMALI?

Tüm mağaza yöneticileri, yardımcıları ve yönetici adayları

EĞİTMEN: Oya ASAL

Eğitmen Özgeçmişi İçin Tıklayınız

NOT: KAYITLARIMIZ 35 KİŞİ İLE SINIRLI OLUP, KAYIT SIRASI ESAS ALINMAKTADIR. SON BAŞVURU TARİHİNE KADAR KAYIT ÜCRETİNİN (50 TL) ÖDENMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İşlemleri İçin:

cansu.sidekli@fto.org.tr  veya 614 11 15 ‘ten CANSU SİDEKLİ