MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI GÜÇBİRLİĞİNE KATILIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MAKİNE MÜHENDİSLERİ ODASI GÜÇBİRLİĞİNE KATILIYOR

Haber Tarihi: 24.03.2014

Meslek Kuruluşları Güçbirliği oluşumuna Fethiye Makine Mühendisleri Odası da katıldı.

Makine Mühendisleri Odası Denizli Şubesi Fethiye İlçe Temsilciliğinden Başkan Hakan Yetiş,Yürütme Kurulu Sekreteri Ercan Bozer ve Yürütme Kurulu Sayman Üyesi Bekir Şener Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan’ı 24 Mart Pazartesi günü makamında ziyaret etti.

Makine Mühendisleri Odası'nın seçimden sonra yeni yönetim olarak ziyarete gelen  temsilcileri yeni oluşan "FETHİYE MESLEK KURULUŞLARI GÜÇBİRLİĞİ" içinde olmak istediklerini , Fethiye için hep beraber hareket etmek arzu içinde olduklarını dile getirdiler. Daha güçlü ve daha güzel bir Fethiye için makine mühendislerinin de diğer sivil toplum kuruluşları ile birlikte hareket etmesi gerektiğine inandıklarını açıkladılar.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan  Makine Mühendisleri Fethiye İlçe Temsilciliği yeni yönetiminin hayırlı olması ve başarı dileklerini iletti.

Fethiye için bir sivil toplum kuruluşunun daha birlikte hareket etme kararı alması  bizleri mutlu etmiştir. Her zaman ortak çalışmalar içinde olmak ve birlikte hareket etmek Fethiye’mize kazanç olacaktır. Bu tip birliktelikler Fethiye’nin marka olması yolunda bizlere büyük güç katıyor dedi.