MAKRİ DERGİSİ MARKA OLDU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MAKRİ DERGİSİ MARKA OLDU

Haber Tarihi: 25.09.2020

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın (FTSO) yayın organı Makri Dergisi tescilli marka oldu. FTSO tarafından Makri Dergisi için Türk Patent ve Marka Kurumu’na yapılan ‘Marka Tescili’ başvurusu kabul edildi.

Makri Dergisi için FTSO'nun yaptığı marka tescili başvurusu Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından değerlendirildi. Başvurunun uygun bulunmasıyla ‘Makri’ ismi, marka sahibi Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası adına 10 yıl süreyle tescillendi. Marka Tescil Belgesi, FTSO adına başvuruyu yapan ve takip eden Pozitif Patent ve Danışmanlık Şirketi sahibi Kağan Ateş tarafından 25 Eylül 2020 tarihinde FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı’ya teslim edildi.

Fethiye ve Seydikemer ticari ve sosyal hayatının kayıt altına alan Makri Dergisi’nin bilimsel ve zengin içerikle yayın hayatına devam edebilmesi için çalıştıklarını kaydeden Yönetim Kurulu Başkanı Çıralı, dergiyi tescilli bir marka haline getirmekten memnuniyet duyduklarını ifade etti. Makri Dergisi’nin 3 aylık periyotlarla, yılda 4 kez bölge kamuoyu ve FTSO üyeleriyle buluştuğunu hatırlatan Başkan Çıralı, “Fethiye ve Seydikemer ticari hayatındaki gelişmelerden üyelerimizi haberdar etmek adına büyük önem verdiğimiz dergimizi, bugüne kadar eksiksiz çıkardık. Pandemi süreci ve gelişen teknoloji ile birlikte dergimizi dijital platforma aktarmak için de çalışmalara hız verdik. Önümüzdeki sayı ile birlikte dergimiz dijital olarak üyelerimize ulaşacak ve çağı yakalamak adına önemli bir atılımı daha gerçekleştirmiş olacak. Şahsım ve yönetimimizden çok üyelerimize ait olan Makri Dergisi’nin Marka Tescil Belgesi’ni almaktan da büyük mutluluk duyduk. Bu belgeyle ‘Makri’ adı Odamız adına kayıtlı, bölgemizin tescilli bir markası haline geldi.” diye konuştu.

Başkan Çıralı, marka tescil belgesinin alımına yaptığı katkılardan dolayı Pozitif Patent ve Danışmanlık Şirketi sahibi Kağan Ateş’e de teşekkür etti.