MARKALAŞMA EĞİTİMİ VERİLDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MARKALAŞMA EĞİTİMİ VERİLDİ

Haber Tarihi: 21.12.2019

Fethiye’de markalaşmak isteyen, markalaşma sürecini yönetmek ve marka yönetiminde yeni bir yaklaşım oluşturmak isteyen firmalar Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın düzenlediği markalaşma eğitiminde buluştu.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nın üyelerinin iş hayatını desteklemek ve gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği eğitimlerine markalaşma eğitimi ile devam edildi. FTSO hizmet binası Likya salonunda 21 Aralık Cumartesi günü düzenlenen, Türk Loydu’ndan eğitmen Haluk Ali Güneş tarafından verilen eğitim etkin katılımla gerçekleştirildi. Farklı sektörlerden çok sayıda firma temsilcinin FTSO üyesi çalışanlarının ve FTSO personelinin de katıldığı eğitimde marka kavramı her yönüyle ele alınarak, işletmelere ürün ya da hizmetlerin en iyi şekilde anlatacak ve rekabetçi piyasada üstünlüğü sağlayacak markalaşma olgusu anlatıldı. Eğitmen Haluk Ali Güneş, katılımcılara “Marka nedir?”, “Markanın temel fonksiyonları, “Marka Yönetimi”, “Marka Yönetiminin işletmeler açısından önemi”, “marka konumlandırma” “başarılı markalaşma süre” konularını örneklerle anlattı.

Gün boyu süren eğitimde ürün ya da hizmetlerin üretiminden, pazarlama ve iletişim süreçlerine kadar uzanan her aşamasında stratejik düşünme biçimleri ve duyarlılıklarının geliştirilmesini gerektiren markalaşma süreçlerinin işletmelere uyarlanabilir taktikleri de verildi. Eğitimde, süreçlere ilişkin katılımcıların soruları da yanıt buldu.