MAYINLI TUZAKLARA KARŞI ÇÖZÜM ÜRETİLMELİDİR. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MAYINLI TUZAKLARA KARŞI ÇÖZÜM ÜRETİLMELİDİR.

Haber Tarihi: 17.09.2012

Geçtiğimiz hafta önce askerlerimize ardından polisimize teröristlerce düzenlenen mayın saldırılarında genç evlatlarımızı yine teröre kurban verdik.

Acı haber önce Hakkari`den geldi. Hakkari`de askeri konvoyun geçişi sırasında hainler mayın patlattı. 4 vatan evladımız şehit oldu. 5 askerimiz de yaralandı.

Hafta sonunda Türk Milleti yine acıya uyandı. Bingöl-Erzurum Karayolu Karlıova ilçesi Hacılar köyü mevkisinde, polislerimizi taşıyan sivil plakalı midibüsün geçişi sırasında yola yerleştirilen patlayıcı infilak etti. Olayda 8 polisimiz şehit olurken, 7 polisimiz de yaralandı.

Türk Milleti`ne `yeter artık` dedirten, yüreklerimizi dağlayan bu kalleşçe saldırıları bir kez daha nefretle kınıyoruz. Güvenlik güçlerimiz her şeye rağmen büyük bir fedakarlıkla görevlerini yapmaya, terör örgütüne karşı amansız mücadelesine devam etmektedir. Son dönemde güvenlik güçlerimize dönük saldırılarda başlıca yöntem olarak kullanılan mayınlı tuzaklara karşı uyanık olunmalı ve gereken bütün tedbirler alınmalıdır.  Vatanımıza ve milletimize bu hainliği yapanlar ve bu hainlere yardım edenler bulunmalı; cezalarını mutlaka çekmelidirler. Ancak o zaman milletimizin ve ailelerinin yaşadığı acılar bir nebze olsun hafifleyecektir.

Geçtiğimiz hafta önce Hakkari`de, ardından Bingöl`de düzenlenen kalleşçe saldırılarda şehit olan kahramanlarımıza Allah`tan rahmet, ailelerine, milletimize, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Türk Polis Teşkilatı`na başsağlığı diliyoruz. Yaralı askerlerimize ve polislerimize acil şifa dileklerimizi gönderiyoruz.