MELİG EN İYİ WEB SİTESİ SEÇİLDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MELİG EN İYİ WEB SİTESİ SEÇİLDİ

Haber Tarihi: 05.10.2015

FTSO, bir gururu daha Fethiye’ye kazandırdı. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hayata geçirilen Meslek Lisesi İş’inin Güvencesi Projesi, Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen Bilişim Yıldızları yarışmasında eğitim kategorisinde ayrıca "En İyi Web Sitesi" kategorisinde birinci oldu. Birincilik ödülünü FTSO Başkanı Akif Arıcan aldı. Törene Akif Arıcan ile birlikte MELİG Projesi Koordinatörü Meltem Şimşek de katıldı.

Melig Projesi kapsamında öğrenciler ile okul yönetimlerini iş dünyası ile buluşturan melig.org.tr adlı internet sitesinin yüzlerce proje arasında birinci olması başta tüm FTSO ailesi olmak üzere tüm Fethiyelilere büyük sevinç yaşattı.

Bölgede nitelikli eleman sorununa çözüm bulunması amacıyla yaptıkları projenin ülke geneline örnek gösterilmesinin yanında hazırlanan internet sayfasının da Ülke genelinde yüzlerce proje arasında birinci seçilmesi tüm FTSO ailesine haklı gurunu yaşatıyor.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından mesleki eğitime yönelik farkındalığın ve ilginin arttırılması ayrıca mesleki eğitimin kalitesinin arttırılması amacıyla Avrupa Birliği fonlarından alınan destekle hayata geçirilen Meslek Lisesi İş’inin Güvencesi Projesi, Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen Bilişim Yıldızları yarışmasının eğitim kategorisinde birinci oldu. Birincilik ödülü 2 Ekim Cuma günü düzenlenen törenle FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan ve MELİG Proje Koordinatörü Meltem Şimşek’e verildi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, “MELİG Projesi temeli ve uygulanışı ile örnek bir proje idi. E-dönüşümde gösterdiği başarıyla da örnek bir proje olduğu tescillendi. MELİG Projesi’ne bu ödül yapılan halk oylaması sonucunda verildi. Yapılan halk oylamasında başta üyelerimiz ve Fethiye halkı olmak üzere MELİG Projesine oy veren herkese çok teşekkür ederiz.” dedi.