MELİG PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MELİG PROJESİ AÇILIŞ TOPLANTISI

Haber Tarihi: 23.09.2014

24 Eylül Çarşamba günü  Fethiye Ticaret  Odası tarafından  yürütülen Avrupa Birliği destekli MELİG (Meslek Lisesi İş'inin Güvencesi) projesinin açılış toplantısı LYKİA WORLD  Otelde saat 10.00 da yapılacaktır.

Fethiye iş piyasasının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla mesleki ve teknik eğitimin kalitesini arttırmaya yönelik Avrupa Birliğinden 240 Bin Avro hibe desteği alan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği  “Meslek Lisesi İşinin Güvencesi Projesi”nin açılış toplantısına Fethiye Kaymakamı ve Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü de katılacaktır.