MESLEK KOMİTELERİ DAYANIŞMA PİKNİĞİNDE - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MESLEK KOMİTELERİ DAYANIŞMA PİKNİĞİNDE

Haber Tarihi: 05.05.2014

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası 04 Mayıs 2014 tarihinde pazar günü Aksazlarda kaynaşma pikniği düzenledi.

11 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleşen oda seçimlerinden bu yana ilk kez  Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu,Meclis  Üyeleri , Meslek Komiteleri üyeleri  , çalışanları  aileleri ile birlikte bir araya geldi.

Çeşitli defalar düzenlenen toplantılarda bir arada çalışan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası seçilmişleri ve çalışanları ilk kez aileleri ile bir araya gelerek samimi bir ortamda tanışma fırsatı buldular.

Meslek komiteleri üyeleri piknikte bir arada bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getirirken en beğenilen aktivite halat çekme yarışması oldu. Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan , Meclis Başkanı Osman Çıralı'nın da katıldığı halat çekme yarışı bir ayrım gözetmeksizin oluşturulan karışık , gönüllü gruplarla devam etti. Sadece  bayanlar  ve çocukların katıldığı ayrı yarışmalar da düzenlendi. Çocuklara uçurtma  hediye edilerek açık alanda rahatça eğlenmelerine izin verilirken büyükler  yakartop oynayarak eğlendi.

Çuval yarışı, kaşıkla yumurta taşıma gibi klasik piknik aktivitelerinin hiçbirinin eksik olmadığı piknikte Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası meslek komitesi üyeleri ve çalışanları aileleri ile birbirlerini daha yakından tanıyıp sohbet etme fırsatı buldu. Yaklaşık 150 kişinin katıldığı tahmin edilen aktivite saat 16: 00 sularında katılımcıların elbirliği ile çevreyi temizlemesinden sonra dağıldı.