MESLEK KURULUŞLARINDAN ÇIRALI’YA ZİYARET - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MESLEK KURULUŞLARINDAN ÇIRALI’YA ZİYARET

Haber Tarihi: 16.04.2018

MÜSİAD Fethiye Şubesi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tufan ve Kurucu Üyeler Burhanettin Tuna, Önder Tosun, Ali Topaloğlu, Abdullah Güldür, Fethiye Esnaflar ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, İkinci Başkan Veli Uysal, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Çaptuğ, Recep Akgün, Uygur Tugay, Disiplin Kurulu Başkanı Sadi Başkaya ve Vatan Partisi Fethiye İlçe Başkanı Selçuk Servi ve partililer Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı tebrikleri makamında kabul etti.

MÜSİAD Fethiye Şubesi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tufan, derneğin amacı ve yapısı hakkında bilgi verdi. Derneğin genellikle şehir merkezlerinde bulunduğunu belirlen Kemal Tufan, Fethiye’de açılacak şubenin Türkiye’deki birkaç ilçe şubesinden biri olacağını söyledi.

Fethiye Esnaflar ve Sanatkârlar Odası Başkanı Mehmet Soydemir, “Ticaret Odasının üyeleri önce esnaf odası üyesi oluyor. Esnaf, işleri büyüdüğünde, daha çok istihdam sağladığında ticaret odasına. Makamlar gelip geçici Fethiye için bir şey yapabilirsek en güzeli. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının yeni Yönetim Kurulu Başkanına, Yönetim Kuruluna, Meclis Başkanına ve meclisine hayırlı uğurlu olsun diyorum.” dedi.

FTSO Yönetim Kurulu BaşkanıOsman Çıralı, ziyaretlerinden ötürü konuklara teşekkür ederek “Seçim sürecinde de kurum ve kuruluşlarla iyi ilişkiler kurabilmenin çok önemli olduğunu söyledik. Bütün sivil toplum kuruluşları ile işbirliği sağlayacağız.” dedi.