MHP,AKP İlçe Teşkilatlarına ve Askerlik Şubesine Ziyaretler - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MHP,AKP İlçe Teşkilatlarına ve Askerlik Şubesine Ziyaretler

Haber Tarihi: 11.05.2012

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Odamız Yönetim Kurulu Üyeleri Günay Özütok, Selamettin Yılmaz ve Ramazan Orak AKP ve MHP İlçe Teşkilatı ile Askerlik Şubesine nezaket ziyaretinde bulundular.

MHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Çilek tarafından ağırlanan FTSO Yönetim Kurulu, İlçe ve İl kongrelerini yapan MHP`ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MHP İlçe Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Çilek: "FTSO Akif başkan ile büyük ivme kazandı. Kendisi Fethiye`de yaptığı çalışmalar ile gündem oluşturuyor. Fethiye`de güzel şeyler yapmak için her zaman birlik ve beraberlik içinde bulunmalıyız" dedi.

AKP`nin geçtiğimiz gün gerçekleşen İlçe ve İl kongreleri sonrası yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulunan FTSO yönetimi: "İlçe ve il kongreleri sonrası hayırlı olsun demek ve yeni görevlerinde başarılar dilemek için geldik. Biz FTSO olarak tüm sivil toplum örgütleri ve siyasi partiler ile birlik ve beraberlik içindeyiz. Sizlerle Fethiye`nin sorunları ile ilgili olarak görüş alışverişinde bulunmak için geldik. Bunu yanında biz FTSO olarak Fethiye`de ortak akıl oluşturma konusunda bazı sorunlar yaşıyoruz.Biz Fethiye`de ortak oluşturmak ve Fethiye`yi  daha ileriye götürmek istiyoruz" dedi. Ardından askerlik şubesine geçen FTSO yönetimi yeni Askerlik Şubesi Başkanı Per. Binbaşı Cem Öztürk`e  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.