MHP HEYETİ FTSO`DA - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MHP HEYETİ FTSO`DA

Haber Tarihi: 24.01.2014

Seçim çalışmaları çerçevesinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulunan MHP heyeti  Fethiye vizyonunu FTSO ile paylaştı.

24.01.2014 tarihinde MHP Fethiye Belediye Başkanı Adayı Mehmet Üyük, İl Genel Meclisi Üyesi Coşkun Tutal  ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Fethiye Ticaret ve Sanayi  Odasını ziyaret etti.  Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Meclis Başkanı Osman Çıralı, Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz  tarafından konuk edilen MHP heyeti  Fethiye Sorunları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Akif Arıcan yapısı gereği ticaret odalarının her siyasi eğilimden üyeye sahip olduğunu, bu nedenle de  tüm siyasi partilere kapılarının açık olduğunu, söyledi.   Fethiye için yapılabilecekleri, projeleri ,sorunları , üyelerden gelen bilgiler ışığında derleyerek isteyen tüm siyasi partilere sunduklarının altını çizen Akif Arıcan yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi ve FTSO yayınlarını gelen heyetle paylaştı.  Tüm gelen partilere olduğu gibi MHP heyetine de seçimlerde başarı dileklerini iletti.

MHP heyeti ise Fethiye'de yapmak istedikleri projeleri aktararak  bu projeler hakkında FTSO yönetiminin  düşüncelerini aldı.