Milas Tarım Fuarı`nda Fethiye Ürünleri Sergilendi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Milas Tarım Fuarı`nda Fethiye Ürünleri Sergilendi

Haber Tarihi: 05.03.2010

04.03.2010 -  Milas Belediyesi ve Expo Link fuarcılıkla birlikte 25 Oda tarafından desteklenen Milas 1. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı düzenlenen törenle açıldı.

Muğla Valisi Ahmet Altıparmak, Muğla Ak Parti Milletvekili Mehmet Nil Hıdır, Muğla CHP Milletvekili Fevzi Topuz, CHP Muğla Milletvekili Ali Arslan, belediye başkanları ve daire amirleri katılımlarıyla açılan fuara halk yoğun ilgi gösterdi.

Kadın Girişimciler Kurulu` na ayrılan standda Odamız tarafından Fethiye` ye özgü adaçayı ve tahin dağıtıldı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süleyman Kaya, Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan Orak, Odamız Kadın Girişimci Kurulu Üyeleri Belma Aybek ve İlkay Sertel` in de katıldığı 1. Milas Tarım Fuarı` nda ilçemiz en iyi şekilde tanıtıldı.