Milletvekilimiz Sayın Ali Boğa Odamızı Ziyaret Etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Milletvekilimiz Sayın Ali Boğa Odamızı Ziyaret Etti

Haber Tarihi: 18.06.2012

Ak Parti Muğla Milletvekili Ali Boğa, Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Ali Türkan, Ak Parti Fethiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferzan Çakal ve beraberindeki heyetle birlikte 18.06.2012 Pazartesi günü Odamızı ziyaret ettiler. Ziyarette Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Babadağı Teleferik Projesi hakkında milletvekili Sayın Ali Boğa`ya bilgi verdi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Vekilimiz Ali Boğa`nın her zaman bizlerle temas içinde olduğunu, turizme hız kazandıracak ve bölgenin değerini arttıracak Babadağ Teleferik Projesinin artık sona yaklaştığını vurguladı. Milletvekili Sayın Ali Boğa ise Teleferik Projesi için FTSO`ye vermiş olduğu desteği sürdüreceğini açıkladı ve ``Prosedürler yavaş yavaş çözülüyor. Ben buradan Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası`na ve Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Arıcan`a teşekkürlerimi iletiyorum. Onlar da projeyi tamamen sahiplenerek yürütüyorlar. Daha önce bu proje çok konuşuldu, ama şimdi pürüzler çözülüyor. Bu proje de bizde üstümüze düşeni yapıyoruz. Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası`yla işbirliği halindeyiz. İnşallah, bunu Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası`yla beraber ülkemize armağan edeceğiz`` dedi.

Yapılan görüşmede Odamız Yönetim Kurulu Başkanı ve Fethiye Güç Birliği Ltd. Şti. Müdürü Arıcan, Babadağı Teleferik Projesi`yle ilgili kalan pürüzleri Vekilimiz Sayın Ali Boğa`ya iletti. Sayın Boğa`da gerek Muğla`da gerekse Ankara`da olan bürokratik engelleri çözeceğini vurguladı.