Motivasyon ve Olumlu Düşünce Eğitimi Düzenlendi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Motivasyon ve Olumlu Düşünce Eğitimi Düzenlendi

Haber Tarihi: 26.12.2011

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) `nun, 24 Aralık 2011 tarihinde Yat Butik Otel’de düzenlediği “Motivasyon ve Olumlu Düşünce” eğitimine turizm, mağazacılık, reklam, emlak, sigorta, eğitim sektörü ve  FTSO üyelerinden  olmak üzere toplam 42 kişi katıldı.

İzgören Akademi Eğitim ve Danışmanlık Firması eğitmenlerinden İlker Kaldı tarafından verilen 1 günlük eğitim boyunca katılımcılara, motivasyon nedir, motivasyonun işlevi, motivasyonsuzluk belirtileri, geleceğe dönüş, büyük resmi görebilmek, hedefler, kendini tanımak, kendi değerini keşfetmek, olumlu düşünce, iş hayatında motivasyon, mutluluğun reçetesi adlı konu başlıklarının sunumu yapıldı.

Bir işi yapmak için duyulan güçlü istek ve öğrenmeyi kolaylaştıran itici güç motivasyondur. İşletmelerde motivasyon ve verimlilik çalışmalarına destek vermek, işletmelerin devamlılığını sağlayan, sağlıklı bir kurumsal yapıyı oluşturan,  kurumları ve kişileri başarıya ulaştıran en önemli etmenlerin başında gelir. Bu bağlamda söz konusu eğitimin amacı olan kişinin bireysel motivasyonu ile iş ve özel yaşamında etkileşim içince olduğu kişilerin motivasyonlarını artırmaya yönelik ipuçları, eğitimde önemle vurgulanarak, katılımcılara aktarıldı.