MUĞLA DEFTERDARLIĞINDAN DUYURU - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MUĞLA DEFTERDARLIĞINDAN DUYURU

Haber Tarihi: 16.05.2017

Mülkiyeti Hazineye,özel bütçeli idarelere, il özel idarelerine veya belediyelere ait taşınmazlar ile Devletin hüküm ve tasarrufu altındaki taşınmazlar üzerinde 15/06/20123 tarihli ve 2012/3305 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla yürürlüğe konulan “Yatırımlarda Devlet Yardımları” hakkında karar gereğince gruplandırılan illerde ve teşvik edilen sektörlerde yatırım yapacak yatırım teşvik belgesi sahibi gerçek ve tüzel kişiler lehine 49 yıl süreli irtifak hakkı/kullanım izni tesis edilecek olup, söz konusu taşınmazlar ile ilgili ihale ilanı ilişikte sunulmuştur.