Muğla Üniversitesi’nin İlçemize Fakülte Açması Konulu Toplantı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Muğla Üniversitesi’nin İlçemize Fakülte Açması Konulu Toplantı

Haber Tarihi: 16.02.2011

Muğla Üniversitesi’nin İlçemize Fakülte Açması Konulu Toplantı

18 Ocak 2011 ve 26 Ocak 2011 tarihlerinde ilk ikisini Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Salonu’nda gerçekleştirilen, Fethiye’ye Muğla Üniversitesi’nin fakültesinin ve/veya meslek yüksekokulunun açılması konulu üçüncü toplantı 16 Şubat 2011 tarihinde, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Salonu’nda yapılmıştır. Belde belediye başkanları ve ilgili meslek örgütü temsilcilerinin katılımı ile, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif ARICAN yöneticiliğinde yapılan toplantıda kampus yapılabilecek ilçemizdeki muhtemel alanlar istişare edilmiş ve bu alanlara hangi bölümlerin açılacağı tartışılmıştır.

Fethiye Ali Sıtkı Mefharet Koçman Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Yusuf SÜLÜN ve Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Mehmet Emin DURU’nun katıldığı ve görüşlerini paylaştığı toplantıda kampus olmaya müsait alanlar hakkındaki teknik sorunlar giderildikten sonra en geç Mart ayının 2.haftasında Muğla Üniversitesi Rektörü’ne alternatif kampus önerileri ile bir sunum gerçekleştirilmesine karar verildi.