Muğla Valisi Akbıyık, FTSO’yu ziyaret etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Muğla Valisi Akbıyık, FTSO’yu ziyaret etti

Haber Tarihi: 05.06.2024

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasını (FTSO) ziyaret etti. Ziyarette Fethiye’nin 2024 turizm  sezonu öncesinde alınabilecek tedbirler hakkında istişarede bulunuldu.

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Fethiye Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş ile birlikte 5 Haziran Çarşamba günü gerçekleştirilen ziyarette, FTSO Meclis Başkanı Kemal Hıra, Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı, Başkan Yardımcısı Ramazan Dim, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Uysal, Veli Önver ve Genel Sekreter Ezgi Tugay ile bir araya geldi. Vali Akbıyık’ın, FTSO’nun çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldığı ziyarette, turizm sezonu öncesinde Fethiye’nin deniz turizmi, taşıma kapasitesi, kıyı ve koylardaki yapılaşma konuları ve alınabilecek tedbirler de gündeme geldi.

Vali İdris Akbıyık’ı kapıda karşılayan Başkan Osman Çıralı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başta Seydikemer Tarıma Dayalı (Süt) İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) olmak üzere Oda çalışmalarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Ziyaret, günün anısına Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık’a FTSO logolu cini işlemeli tabak takdimi ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.