Muğla Valisi Fatih Şahin Odamızı Ziyaret Etti - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Muğla Valisi Fatih Şahin Odamızı Ziyaret Etti

Haber Tarihi: 15.07.2010

Muğla Valisi Fatih Şahin, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaretinde Başkan Akif Arıcan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Burada Muğla Valisi Fatih Şahin’e odanın yaptırdığı Fethiye ile ilgili tanıtım CD’si izletildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan, sivil toplum örgütleri, kamu kurumları ve diğer sektörlerin geliştireceği ortak akıl ile tarım ve turizmin gelişiminin daha da arttırılabileceğini söyledi. Fethiye Telmessos Antik Tiyatro için kaynak sağlanıp, restorasyonun yapılmasını, Muğla’nın turizm değerlerinin bir gemi ile tüm dünyada tanıtılması projesine destek verilmesini, İş-Kur Fethiye Temsilciliği’nin açılmasını isterken, Muğla Valisi Fatih Şahin de “Tanıtımımızı güç birliği ve ısrarla sürdürmemiz gerekiyor. Dünyada marka olmak istiyoruz. Türk markalarının dünyaya taşınması çok önemli. Bu da çalışarak üreterek olur. Sizler zaten bunu yeteri kadar yapıyorsunuz. Muğla genelinde mermercilik, arıcılık, balıkçılık gibi faaliyetler en üst düzeyde yapılıyor. Bunlar bizim için vazgeçilmez sektörler. Bunların hepsi zenginliktir ve birbirini tamamlayan paydaşlardır. Bu sektörler faaliyetlerine devam ederken aralarında iyi bir denge kurulmalıdır” dedi.