MUĞLA VALİSİ "İNŞALLAH YAMAÇ PARAŞÜTÜ İLE ATLAMAYA DA GELİRİM" DEDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MUĞLA VALİSİ "İNŞALLAH YAMAÇ PARAŞÜTÜ İLE ATLAMAYA DA GELİRİM" DEDİ

Haber Tarihi: 05.07.2013

Valiler Kararnamesi ile Bingöl Valiliğinden Muğla Valiliğine atanan Mustafa Hakan Güvençer, Fethiye'yi ilk kez ziyaret etti.

03/07/2013 tarihinde sabah Kaymakamlık binasında tanışma toplantısından sonra Belediye Başkanları, Daire Müdürleri ve Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ile birlikte Kaymakam Ekrem Çalık'tan 1,5 saat süren brifing aldı.

İncelemeleri sırasında FTSO'nun kuruluşu olan Fethiye Güçbirliği Şirketi tarafından işletilen Babadağ Yamaç Paraşütü pistlerine uğradı. Burada FTSO Yönetim Kurulu Başkanını Akif Arıcan'dan teleferik projesi hakkında bilgi aldı.

Dünyanın en önemli yamaç paraşütü merkezlerinden olan Babadağ'da 1700 ve 1900'lük pistleri gezen Vali  Mustafa Hakan Güvençer Babadağ'da bugüne kadar yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti. Teleferik projesinin Fethiye ve bölge halkına  büyük katkıları olacak projeyi desteklediğini ve takipçisi olacağını FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan'a iletti.

Bir dahaki Fethiye ziyaretinde " İnşallah yamaç paraşütü ile atlamaya gelirim"  sözleri ile bir süre atlayan paraşütçüleri seyretti.