MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MUĞLA VERGİ DAİRESİ BAŞKANI`NDAN VEDA ZİYARETİ

Haber Tarihi: 06.08.2014

Tayin olması nedeniyle veda ziyaretine geldiği FTSO’da oldukça sıcak karşılanan Muğla Vergi Dairesi Müdürü Zafer Evci, FTSO ile oldukça güzel çalışmalar yaptıklarını belirterek Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Özütok ve Meclis Başkanı Osman Çıralı nezdinde tüm FTSO yönetimi ile çalışanlarına teşekkür etti.

5 Ağustos Salı günü Fethiye Ticaret ve sanayi Odasına gelen Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci’yi, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Günay Özütok ve Meclis Başkanı Osman Çıralı  karşıladı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci Perşembe günü itibari ile mevcut görevinin sona ereceğini, pazartesi günü de yeni görev yerinde hizmete başlayacağını belirterek  ''Görev yapmış olduğum süre içerisinde Muğla İlinde birlik beraberlik içerisinde çok  güzel  işlere imza attık, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nın dairemize destekleri de bu anlamda herzaman  önemli idi bunun  içinde  ayrıca teşekkür ederim'' dedi.

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Günay  Özütok ve Meclis Başkanı Osman Çıralı, Vergi Dairesi Başkanlığı döneminde FTSO ile Muğla Vergi Dairesi arasındaki diyalogun samimi, rahat  ve yapıcı  bir ortamda yürütüldüğünü belirterek  Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci'ye Fethiye’ye olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

Muğla Vergi Dairesi Başkanı Zafer Evci burada çalıştığı süre  içerisinde  çok güzel  dostluklar  kazandığını Muğla  ve ilçelerini özlemle  ve  kendi memleketimden  ayrılıyormuşçasına  hatırlayacağını ifade edip, Fethiye  Ticaret ve  Sanayi Odası'na kuruma ve  şahsına verdiği desteklerden  dolayı teşekkür ederek  veda etti.