MUSTAFA BÜYÜKTEKE 9. BOĞAZİÇİ ZİRVESİNE KATILDI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MUSTAFA BÜYÜKTEKE 9. BOĞAZİÇİ ZİRVESİNE KATILDI

Haber Tarihi: 29.11.2018

9. Boğaziçi Zirvesine katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov, Eski Bakan Egemen Bağış ve 80 ülkeden iş adamı, siyasetçi ve fikir önderleri ile bir araya geldi.

Uluslararası İş Birliği Platformu (UİP) tarafından Cumhurbaşkanlığı himayesinde, Türkiye İhracatçılar Meclisi ev sahipliğinde düzenlenen 9. Boğaziçi Zirvesi, 26 Kasım Pazartesi günü başladı. Zirveye 80 ülkeden katılan iş adamı, siyasetçi ve fikir önderi İstanbul'da bir araya geldi. 9. Boğaziçi Zirvesi bu yıl, 26-28 Kasım 2018 tarihlerinde İstanbul’da “Barışın Sürdürülmesi ve Herkes İçin Kalkınma” ana teması ile gerçekleştirildi.

9.Boğaziçi Zirvesine Fethiye bölgesinden de Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Büyükteke katıldı. Büyükteke, Zirve’de Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov, Eski Bakan Egemen Bağış, 80 ülkeden katılımcılarla bir araya geldi.