Müşteri Memnuniyeti Eğitimi İçin Kayıtlarımız Başlamıştır-08.10.2011 - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Müşteri Memnuniyeti Eğitimi İçin Kayıtlarımız Başlamıştır-08.10.2011

Haber Tarihi: 07.09.2011

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ EĞİTİMİ

SÜRE:                                    1 gün

EĞİTİM SAATİ:                    09:30 – 17:30

EĞİTİM TARİHİ:               8 EKİM 2011 CUMARTESİ

SON BAŞVURU TARİHİ:    3 EKİM 2011 PAZARTESİ

AMAÇ:

Müşteri memnuniyeti başarılı bir iş yaşamı için en önemli unsurdur. Her çalışan ve yönetici tüm çabasını müşteri memnuniyeti yaratmak üzerine yoğunlaştırmalıdır. Bu eğitimin amacı iç müşteri anlayışı ile sektör içinde ilişkide olduğumuz ve hizmet sunduğumuz dış müşterilerin iş süreçlerindeki önemini katılımcılarla paylaşmaktır. Bu eğitimde fark yaratan büyüleyen hizmeti nasıl sunacaklarını katılımcılara öğreterek ve bireysel farklılığı nasıl yaratacaklarını bu doğrultuda müşteri memnuniyetini nasıl yaratacağı konusunda bilinçlendirmektir.

İÇERİK:

·         Değişen Dünyanın Farkında mıyız?

·         Neden Değişime İhtiyaç Var?

·         Değişim Yüzyılında İnovatif Olmak

·         Çalışan Markası Olmak

·         21. Y.Y.’ ın Müşterisi Kimdir?

·         Bugünün Müşterisini Yaşamsal Değerleri, Hizmet Alma Nedenleri,

·         Müşterinin Duygularıyla Hizmet Alma Arasındaki Bağ

·         Markalaşmış Müşteri Deneyimini Nasıl Yaşatırım?

·         Müşteriler Ne İstiyor - Müşteri Beklentileri ve Hizmet Kalitesinde Yaşanan Değişimler

·         Müşteri Memnuniyeti, Müşteri Odaklılık ve Müşteri Sadakati-Fark Nerede?

·         Büyüleyen Servis ve VAYBE Denilen Hizmet Nasıl Yapılır?

·         Müşteri Şikayeti ve Yönetimi-Şikayetlerden Şikayet Etmeyin!: Her Şikayet Bir Armağandır.

·         Müşteri Mutluluğunu Garanti Altına Almanın Yolları - Farklı Müşteri Tiplerine Karşı Nasıl Davranmalı?

·         Fark Yaratan Müşteri Memnuniyetini Sağlamak İçin Kişisel Adımlar

·         Kişisel Performansı Arttırmada Öneriler - İşinin Lideri Olmak

KİMLER KATILMALI?

Şirketlerin içinde görev alan her çalışan ve yönetici

EĞİTMEN: Dr. Barbaros KON

Eğitmen Özgeçmişi İçin Tıklayınız

NOT: KAYITLARIMIZ 35 KİŞİ İLE SINIRLI OLUP, KAYIT SIRASI ESAS ALINMAKTADIR. SON BAŞVURU TARİHİNE KADAR KAYIT ÜCRETİNİN (50 TL) ÖDENMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

Detaylı Bilgi ve Kayıt İşlemleri İçin:

cansu.sidekli@fto.org.tr  veya 614 11 15 ‘ten CANSU SİDEKLİ