MUTLU ÇALIŞAN MUTLU MÜŞTERİ ÖDÜL GETİRDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MUTLU ÇALIŞAN MUTLU MÜŞTERİ ÖDÜL GETİRDİ

Haber Tarihi: 27.09.2013

Azda Süpermarketleri Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Nebioğlu ve Genel Müdürü Kemal Tanıl Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan'ı aldıkları ödül dolayısı ile 26 Eylül 2013 tarihinde ziyaret etti. Nebioğlu daha önce ulusal zincir marketlerin aldıkları bu ödülün yerel market zinciri olarak almalarının öneminden bahsederek "Bu ödül "mutlu çalışan mutlu müşteri " ilkemizin bir sonucudur bu nedenle bu yolda ilerlemeye devam edeceğiz" dedi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan " Üyemizin olan yerel bir markanın ulusal bir ödül alması bizleri gururlandırmıştır. Bu ödül Fethiye’mizin de ulusal çapta rekabet edebilen güçlü markalar çıkarabileceğinin göstergesidir.Bu nedenle Azda Süpermarketlerini çabaları ve emeklerinden dolayı tebrik ediyoruz." dedi. Daha sonra Akif Arıcan gelen konuklarına hediye takdim etti.

Ödül ile ilgili yapılan resmi açıklama aşağıdadır.

Genel merkezi Muğla Fethiye de olan ülkemizde kazandığımızı ülkemize harcamalıyız sloganıyla yola çıkan içinde Azda Supermarket, Ekspress Mağazaları, Toptan Satış Mağazaları, Sanalmarket, Grove Hotel ve Shanghai Blues Chinese Restaurant'ları barındıran Nebioğlu Group Şirketlerinden Azda Süpermarketleri Avrupa Birliğinde Tüm Tüketicileri Koruma Derneği (TTKD) tarafından yapılan anketlerde ve www.ttkd.org tr adresine ulaşan 17.000 şikayet arasında en az şikayet alan ya da hiç almayan markalar listesinde İlk sırada yer almış ve bu nedenle 2013 Ağustos ayı itibari ile "TÜM TÜKETICILERE TAVSİYE EDIYORUZ" sertifikasını ve logosunu almaya hak kazanmıştır. 2014 yılında yapılacak "15 Mart Dünya Tüketiciler Günü" kutlamalarında da Azda Süpermarket markası için "ALTIN MARKA logosunun Azda Group’ a verilmesi kesinleşmiştir.