MUTSO’DAN FTSO’YA NEZAKET ZİYARETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

MUTSO’DAN FTSO’YA NEZAKET ZİYARETİ

Haber Tarihi: 04.11.2020

Fethiye’de bulunan Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ercan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile görüştü.

MUTSO’nun GEKA destekli hazırladığı Yörük kültürüyle ilgili proje çalışmaları kapsamında Fethiye’deki Yörük Çadırı ve Müzesi’ni ziyaret eden MUTSO Başkanı Mustafa Ercan, FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Osman Çıralı ile de makamında bir araya geldi. FTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kemal Hıra, FTSO Genel Sekreteri Ezgi Kullukçu'nun da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Ercan'a Yörük Kültür Derneği Başkanı Ramazan Kıvrak ve Muğla İl Beyi, Seydikemer Yörük Türkmen Derneği Başkanı ve zamanda Çalış Yörük Çadırı sahibi İsmail Uzunoğlu da eşlik etti.  Başkan Çıralı, MUTSO Başkanı Mustafa Ercan’a nazik ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarette GEKA’nın destek verdiği bölge projeleri hakkında görüş alış verişinde bulunulurken, Başkan Çıralı, FTSO öncülüğünde Çobanisa Mahallesi’nde kurulacak ‘Fethiye-Seydikemer Süt Sığırcılığı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ziyarette ayrıca Covid-19 pandemesi kapsamında alınan tedbirlerin sektörlere etkileri de değerlendirildi.

Samimi bir ortamda ve verimli geçen ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sonra erdi.