Müzakere Yöntemleri ve İkna Becerileri Eğitimi Gerçekleştirildi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Müzakere Yöntemleri ve İkna Becerileri Eğitimi Gerçekleştirildi

Haber Tarihi: 07.05.2012

5 Mayıs 2012 Cumartesi günü Yat Butik Otelde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO)  tarafından düzenlenen eğitime Odamız üyelerinden ve personelinden oluşan 23 kişi katıldı.

Eğitmen İlker KALDI tarafından aşağıdaki konular hakkında katılımcılara bilgiler aktarıldı;

ü  Her konuda müzakere edilir mi?

ü  Müzakerenin temelleri ( Güç-Zaman-Bilgi)

ü  Müzakere yöntemleri

1.   Ben kazanayım sen kaybet yöntemi

2.   Hem ben kazanayım hem sen kazan yöntemi