NİHAT ÖZÇAKICI`YA TEŞEKKÜR PLAKETİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

NİHAT ÖZÇAKICI`YA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Haber Tarihi: 20.12.2013

19/12/2013 tarihli Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Olağan Meclis toplantısında Nihat Özçakıcı'ya teşekkür plaketi verildi.

1969 yılında odaya kaydını yaptıran ve Kasım 2013'te vergi dairesinden kaydını sildirerek 44 yıllık ticaret hayatına son veren Nihat Özçakıcı 2009-2013 tarihleri arasında 15 numaralı meslek komitesinin başkanlığını yapmıştı.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan plaketi verdikten sonra kısa bir konuşma yapan Özçakıcı plaketi almaktan dolayı mutlu olduğunu, plaketi  evinin en güzel yerinde koyacağını ve Fethiye ve Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası için üzerine düşen bir görev olursa her zaman yardıma hazır olduğunu söyledi.