O`NUN OLDUĞU YERDE KAHKAHA EKSİK OLMADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

O`NUN OLDUĞU YERDE KAHKAHA EKSİK OLMADI

Haber Tarihi: 16.10.2012

12-14 Ekim 2012 tarihleri arasında FTSO öncülüğünde belediyeler, odalar, sivil toplum kuruluşları, işletmeler desteğinde gerçekleştirilen Fethiye Kültür Tanıtım Programı olan "Işıklar Ülkesi Gazeteci ve Yazarlarla Buluşuyor" etkinliğinin konukları arasında birbirinden renkli simalar vardı. Ancak konukların da hakkını teslim ettiği bir isim yaptıkları ile öne çıktı. Bu isim Arel  Üniversitesi`nden Yönetmen M. Ali Nalbant`tı.

"Işıklar Ülkesi Gazeteci ve Yazarlarla Buluşuyor" etkinliğinin en başından son dakikasına kadar neşesini koruyan Yönetmen Nalbant Pazar günü düzenlenen tekne  gezisinde Süreyya Kaptan`ın Fulya 10 yatının neşe kaynağıydı. Fethiye ve çevresinde gördüğü muhteşem koy manzaralarına hayran kalan Arel  Üniversitesi`nden Yönetmen M. Ali Nalbant bizlere  adeta katalog çekimi yaptırdı. Gördüğü doğal manzaralar karşısında mest olan Nalbant gelecekte çekmeyi planladığı filmlere doğal dekor arayışlarını da ihmal etmedi.

Konuklarımız ve bizler arasındaki resmi havayı dağıtmakta başrol oynayan isimlerden olan Arel  Üniversitesi`nden Yönetmen M. Ali Nalbant bizlerin ve konuklarımızın isteğini kırmayıp herkesin alkışladığı birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserlerini de başarıyla seslendirdi. Etkinlik kapanış programında gönüllü sunuculuk faaliyetini de, Erkan Yolaç`ın meşhur "Evet-Hayır" yarışmasını da çak başarılı bir şekilde tamamladı. Hızını alamayıp Süreyya Kaptan`ın köpeği ile adeta onun dilinde konuşan Nalbant`ın bu hünerine ise herkes şaşakaldı.

Arel  Üniversitesi`nden Yönetmen M. Ali Nalbant program boyunca başarıyla sahnelediği şovlarını Enver Yalçın Yörük Müzesi`nde Yörük kıyafeti içerisinde sonlandırarak bizlere veda etti.