Oda Aidatlarında Af - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Oda Aidatlarında Af

Haber Tarihi: 17.12.2009

Odamız tarafından 09 Aralık 2009 tarihliMeclis Toplantısı’ nda aşağıdaki maddelerde nitelikleri belirtilen gerçek kişi üyelerin, Kayıt Ücreti  ile Yıllık Aidat ve Munzam Aidatın Tespiti ve Ödenmesi Hakkındaki Yönetmeliğin 10. maddesine istinaden, aidat borçlarının ve gecikme zamlarının affına karar verilmiştir. Aşağıda belirtilen af kapsamından yararlanmak isteyen üyelerimiz 31.12.2009 tarihine kadar Odamıza aşağıdaki hususları tevsik edici belgelerle müracaatta bulunmalıdırlar.

1. 2009 yılı ve öncesinde Vergi Dairesi Müdürlüğü’nden kaydını sildirdiğini, Odamıza bildiren üyeler
  2. 2009 yılı ve öncesinde vefatı, yakınları tarafından Odamıza bildirilen üyeler