ODALAR TURİZM İÇİN RAPORLAR HAZIRLAYACAK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ODALAR TURİZM İÇİN RAPORLAR HAZIRLAYACAK

Haber Tarihi: 05.12.2012

Kanal F'de her Çarşamba sabahı Dilek Taş'ın hazırlayıp sunduğu "Yeni Bir Gün, Yine Bir Gün" adlı programa katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan Muğla Odaları Toplantısının sonuçlarını değerlendirdi. Başkan Arıcan, ilgili sektör temsilcileri ve Muğla Valisi Fatih Şahin ile yapılacak toplantıların ardından belli başlı konularda ayrı ayrı hazırlanacak raporların ilgili Bakanlıklarla heyetler halinde birebir görüşüleceğini kaydetti.

28 Kasım 2012 tarihinde Muğla Odalarının katılımıyla turizm sektöründeki sorunları görüşmek üzere düzenlenen toplantıya ev sahipliği yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'nda Başkan Akif Arıcan katıldığı canlı yayın programında toplantıyı değerlendirdi.

Konu Başlıkları Belirlendi

Kanal F'de her Çarşamba sabahı Dilek Taş'ın hazırlayıp sunduğu "Yeni Bir Gün, Yine Bir Gün" adlı programa katılan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan getirilen önerilerle toplantının çok verimli geçtiğini söyledi. Başkan Arıcan, FTSO'nun ev sahipliğinde geçen hafta Çarşamba günü yapılan Muğla Odaları Toplantısında,"bölgesel havayolu şirketi kurulması", "kaliteli işletmelere yeşil bayrak verilmesi", "Muğla'da kongre turizminin geliştirilmesi", "altyapı ve çevre sorunlarının giderilmesi" "üniversiteler aktivite kulüpleri ile sıkı işbirliğine girilmesi", "Profesyonel bir şirketle markalaşma çalışması yürütülmesi" konularının gündeme gelerek değerlendirildiğini söyledi. FTSO Başkanı Akif Arıcan, ilgili sektör temsilcileri ve Muğla Valisi Fatih Şahin ile yapılacak toplantıların ardından belli başlı konularda ayrı ayrı hazırlanacak raporların ilgili Bakanlıklarla heyetler halinde birebir görüşüleceğini kaydetti.

Geçen hafta Çarşamba günü yapılan "Turizm Sektöründe Sorunlar" konulu Muğla Odaları Müşterek Toplantısı'na Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Bülent Karakuş, Marmaris Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Baysal, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mevlüt Acar, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Şahin, Deniz Ticaret Odası Fethiye Şube Başkanı Şaban Arıkan, Deniz Ticaret Odası Şube Başkan Yardımcısı Mehmet Eskici, Fethiye Turizm Altyapı Hizmet Birliği Encümen Üyesi Günsenin Günel, Letoon Hastanesi Sahibi Hasan Aydemir, FTSO Başkan Yardımcısı Süleyman Kaya, FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Çaçaron, Hisarönü Güzelleştirme Derneği Başkanı-FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Günay Özütok, FTSO Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz; FTSO Genel Sekreteri Füsun Şahin katılmışlardı.