ODAMIZ 2016 EĞİTİMLERİNE ALGI YÖNETİMİ EĞİTİMİ İLE BAŞLADI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ODAMIZ 2016 EĞİTİMLERİNE ALGI YÖNETİMİ EĞİTİMİ İLE BAŞLADI

Haber Tarihi: 19.01.2016

Odamız 2016 eğitimleri İzgören Akademi eğitmeni Gökhan OKÇU tarafından verilen “Algı Yönetimi” eğitimi ile başladı.

17 Ocak Pazar Günü Fethiye DSİ Salonu’nda düzenlenen Algı Yönetimi Eğitimi’ne Emlak, Eğitim, İnşaat, Turizm, Muhasebecilik sektörlerinden 33 kişi katıldı.

Odamız katkılarıyla düzenlenen eğitimde iş hayatında temel olarak yönetmekte olduğumuz etkili iletişim, ilişki yönetimi ve kendimize olan algının yönetimi konularında temel bilgiler verildi. İnteraktif sunumuyla katılımcıların dikkatini sürekli üzerinde tutan Eğitmen Gökhan OKÇU, verdiği örneklerle de katılımcıların beğenisini topladı.

Üyelerimizin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan ve Odamız 2016 yılı eğitim planı dahilinde düzenlenecek olan eğitimler kişisel gelişim, iş geliştirme ve sektörel konularla yıl boyunca devam edecek