ODAMIZ GİRİŞİMCİLERİNİ ARIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ODAMIZ GİRİŞİMCİLERİNİ ARIYOR

Haber Tarihi: 25.11.2014

TOBB Muğla Genç Girişimciler Kurulu ve TOBB Muğla Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri 25 Aralık 2014 Perşembe günü 10.00 – 16.00 saatleri arasında yapılacaktır.
İl Kurullarına üye olacak kişilerin ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekmektedir.

İl Genç Girişimciler Kuruluna üye olacak adayların 18 yaşından gün almış, 40 yaşından ise gün almamış olması şartı aranmaktadır. Kadın Girişimciler Kuruluna üye olacak adaylarda yaş şartı bulunmamaktadır. Mevzuatta belirtilen bu şartları taşımayan başvurular geçersiz sayılacaktır.

Söz konusu kurullara üye olabilmek, yapılacak İcra Kurulu Seçimlerine aday olabilmek ve oy kullanabilmek için aşağıda bulunan “Oda/Borsa üyeleri için TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu Başvuru Formu”nun ve/veya "Oda/Borsa üyeleri için TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu Başvuru Formu"nun eksiksiz (Her sayfası imzalı) olarak doldurulması gerekmektedir.

Doldurulan formların en geç 28.11.2014 tarihine kadar Odamıza iletilmesi gerekmektedir

*TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başvuru Formu

* TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başvuru Formu