Odamız Yönetim Kurulu`ndan Demokrat Parti Ziyareti 08.06.2012 - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Odamız Yönetim Kurulu`ndan Demokrat Parti Ziyareti 08.06.2012

Haber Tarihi: 11.06.2012

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Uğur Çaçaron ve Yönetim Kurulu  Üyesi Ahmet Gürsu Özdemir Demokrat Parti İlçe Teşkilatını ziyaret etti.  DP İlçe Başkanı Ali Kemal Karadenizli ``Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Akif Arıcan ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlara nazik ziyaretleri için partililerim adına teşekkür ediyorum. FTSO`nun çalışmaları oldukça başarılı bir şekilde gidiyor ve bu çalışmaları takdirle izliyoruz. Akif Arıcan Fethiye`de örnek gösterdiğimiz kişilerdendir. Adını taşıdığım dedem de, Ticaret Odasının kurucu üyelerindendi`` dedi.

FTSO Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan da sermayesi deniz olan bir ilçenin denizin kirlenmesinin önüne geçilemediğini  vurgulayarak, ``Turizm merkeziyiz diyoruz, sermayemiz doğal  güzelliklerimiz ve denizimiz. Ancak çevre değerlerimiz kirletilerek yok edilerek, denizimiz ise her geçen gün kirleniyor. 30 yıldır bilinmesine, her platformda dile getirilmesine karşı Fethiye Limanı`nı kirleten unsurların önüne bir türlü geçilemiyor`` dedi.

Görüşmenin sonunda, Demokrat Parti İlçe Teşkilatı ve FTSO yönetim kurulu üyeleri topluca hatıra fotoğrafı çektirdiler.