ODAMIZDAN DAYANIŞMA KAMPANYASINA DESTEK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ODAMIZDAN DAYANIŞMA KAMPANYASINA DESTEK

Haber Tarihi: 24.08.2016

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası alınan meclis kararıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına 15.000,00 TL yardımda bulundu.

15 Temmuz 2016 silahlı darbe teşebbüsü sırasında şehir olan vatandaşların ailelerine yardım etmek, yaralarını hafifletmek amacıyla yapılan yoğun yardım taleplerini karşılamak amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde yardım kampanyası başlatıldı. Kampanya, 23 Temmuz 2016 tarih ve 29781 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2016/18 sayılı Genelge ile başlatıldı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığının kampanyaya ilişkin duyurusu da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 365 oda/borsaya bildirildi. Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi de 18 Ağustos 2016 tarihinde yapılan olağan toplantısında 15.000,00 Türk Lirası yardım kararı aldı.