ODAMIZDAN EĞİTİME DESTEK - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ODAMIZDAN EĞİTİME DESTEK

Haber Tarihi: 25.10.2016

İhtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine destek olunması amacıyla Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl yapılan kırtasiye desteği bu yıl 820 öğrenciye ulaştı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından finanse edilen ve tüm ülkede Oda/Borsalar aracılığı ile öğrencilere ulaştırılan kırtasiye desteği bu yıl da gerçekleştirildi. Fethiye ve Seydikemer’de kırtasiye yardımları Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının koordinasyonunda ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Yapılan ihale sonucunda hazırlatılan 820 adet kırtasiye paketi Oda personeli aracılığı ile Seydikemer ve Fethiye’de toplam 50 okulun idarecilerine, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere teslim edildi.