ÖFKE KONTROLÜ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ÖFKE KONTROLÜ SEMİNERİ GERÇEKLEŞTİ

Haber Tarihi: 16.02.2018

Üyelerinin, çalışanların ve kamuoyunun ihtiyacı olan kurumsal ve kişisel gelişim eğitimleri düzenleyen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasının düzenlediği Öfke ve Stres Kontrolü Semineri yoğun katılımla gerçekleşti. 2 saat süren seminerde iş ve özel yaşamda stres ve öfkeyi kontrol etme yöntemleri, etkileri sözlü anlatımın yanı sıra uygulamalarla da ifade edildi.

Üyelerinin yanı sıra kamuoyunun da ihtiyaç duyduğu önemli eğitimleri düzenleyen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, Öfke ve Stres Kontrolü Semineri gerçekleştirdi. 16 Şubat Cuma günü FTSO hizmet binası Likya Salonunda yapılan eğitime 45 kişi katıldı. 2 saat süren seminer İzgören Akademi Eğitmeni Ayşe Acun Erkuloğlu tarafından verildi. Yoğun ilgi gören eğitimde Erkuloğlu tarafından öfke ve stresin; biyolojik ve sosyal nedenleri, başa çıkma teknikleri, sağlık üzerindeki etkileri anlatıldı. Seminerde, sözlü anlatımın yanı sıra katılımcılarla yapılan uygulamalarda da stresin davranışlar üzerindeki etkisi anlatıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Füsun Şahin, “Oda olarak üyelerimizi iş ve sosyal yaşamda da desteklemeye çalışıyoruz. Eğitim ve semineri üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda belirleyerek alanında uzman isimleri seçiyoruz.” dedi.

Seminer sonunda görüşlerini belirten katılımcılar, verimli zaman geçirdiklerini ifade etti.

E-Ticaret sertifika programı Mart ayında gerçekleşecek

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası, 5-11 Mart tarihlerinde üyelerinin iş yaşamını geliştirmeye yönelik olarak E-Ticaret Sertifika Programı düzenleyecek. Program sonunda katılımcılara sertifika verilecek. 7 gün, 60 saat süren ve alanında uzman 3 farklı eğitmen tarafından verilecek eğitime katılımcılar yalnızca 100TL ödeyerek katılabilecek.